Colofon / Disclaimer

Colofon:

Webdesign en onderhoud van deze website: RBZitterd

Fotografie: RBZitterd, Arjan Krijntjes Fotografie Sittard, Fotograaf Ton Dirkx e.a.

Bronnen: Sjtadsvastelaovesvereiniging De Marotte Zitterd, Sjtichting Optochkommitee Zitterd e.a.

Onze speciale dank gaat uit naar Sjtadsvastelaovesvereiniging De Marotte Zitterd voor het beschikbaar stellen van teksten, afbeeldingen en foto’s.


Disclaimer:

Deze website is geschreven in het Sittards dialect ‘Zittesj Plat’ en wordt regelmatig en zorgvuldig onderhouden. Toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Wij aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade uit het gebruik van informatie van deze website.

Alle teksten, afbeeldingen en foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Vastelaovend in Zitterd of door derden beschikbaar gesteld ter publicatie op deze website. Niets uit deze website mag zonder toestemming van de Webmaster worden verveelvoudigd op welke wijze dan ook.

Mocht u iets op deze website aantreffen waarbij verkeerde copyrights worden gebruikt, dan kunt u dit melden via onze contact pagina. Na overleg zal dit dan worden aangepast of weggehaald.

Deze website bevat verwijzingen en links naar andere sites die buiten het domein van deze website liggen. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade door het bezoeken van gelinkte sites.

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zijn dan kunt u contact opnemen met ons de contactpagina.

© www.vastelaovendzitterd, 2003 – 2018