Marotte Finale Sjpektakel

2017

Tradisjoneel sjloete De Marotte de reeks zittinge aaf mit ’t Finale Sjpektakel op de zaoterdig veur de kènjeroptoch. Dit Finale Sjpektakel vèngk plaatsj op zaoterdig 18 Fibberwarie vanaaf 20.00oer op ’t podium van Sjtadssjouwburg De Domijnen.
Onger ’t genot van ein drenkske kent aan lang taofel en ‘sjehtisje’ genaote waere van ein gevarieiert programm mit jeugdige talente, väöl Zittesje illemente en Limburgse toppesj.

De Marotte zeen d’r weier in gesjlaag ein sjoon en kwalitatief hoogsjtaont pregram op de buun te brenge, mit väöl Zittesje illemente en muzikante oet de eige sjtad. De jaore lange investeiering in ’t biejein brenge van meziek en Vastelaovend is naodrukkelik zichbaar in ’t pregram.

Eine kweekviever aan jonge artiste een aansjtormend talant kump op de buun. Zo zeen d’r BS de Hoefer mit ’t Marotte kènjerleidje ‘Oppe Tied’ en OBS de Sjtadssjool mit ‘Vastelaovend dat is Kikke!. Allebei sjtonge zie dit jaor in de finale van ’t Kinger Vastelaovend Leedjeskonkour (KVL). Lisa Schiffler brengk ’t eesjte Marotte Tienerleidje ‘Dat is ’t ritme in mich’, womit zie in de finale van ’t Tiener Vastelaovesleidjes Konkour (TVK) sjtong.

Naeve de jeugdige Zittesje talente, brenge Zittesje zengesj de leidjes van de Marotte CD en zal de Zittesje kapel TisNiksentWurtNiks, die veurigjaor hun 40 jaorig jubbelei vierde, ’t daak van de sjouwburg blaoze.
Wiejer kent geer geneite van de 3-voudig LVK wennesj W-Dreej oet Venlo en de nuuje grop Don Kiesjot die dit jaor in de finale van ’t LVK sjtonge. Limburgs Buutekampioen 2016 Gilbert Petit zal veur de neudige lach zörge en tot sjot op ’t pregram de oet de Selfkant aafkomstige grop ‘Kellerjunges’. De muzikaal omliesting van ’t sjpektakel is tradisjoneel in henj van De Marottekapel. Nao aafloup van de zitting zörg Djacky veur de meziek op de afterparty.

Kaarte veur ’t Finale Sjpektakel zeen te koup in de Marottewinkel en onlain via de Marotte webshop en bie de oetbalie van de Sjouwburg.

Update: ’t Finale Sjpektakel is OETVERKOCH, d’r zeen gein kaarte mee te koup.

Bron: De Marotte Zitterd
Foto: Ton Dirkx